Sigla

marți, 25 mai 2010

DEMONSTRATIE AIKIDO LA PLOIESTI





Peste 300 de ploieşteni au fost prezenţi vineri seara la campania intitulată „Stop Vioenţei!”, organizată de jandarmul Mădălin Tănase, medicul Eduard Limboşeanu şi poliţistul Gabriel Cernătoiu. Nume grele din lumea luptelor au venit la Ploieşti, în Winmarkt Grand Center, pentru a trage un semnal de alarmă asupra avântului pe care l-a luat violenţa în viaţa cotidiană.

Radu Valahu, Iron Oncescu, Pitbull Atodiresei, Ciprian Sora, Edi Irimia, promotorul K1 în România, şi mulute alte nume sonore din lumea luptelor organizate au încercat să le demonstreze celor de faţă că violenţa nu este bună la nimic, iar prin sport, tote energiile negative ale omului pot fi transformate în ceva benefic.

Vedetele au făcut demonstraţii de skandenberg, la care au putut participa şi cei din publci. Pe ringul amplasat la parterul centrului comercial membri ai cluburilor de gen din judeţ au făcut demonstraţii de arte marţiale şi kickboxing. Atmosfera a fost animată de trupe de dans prahovene. În cadrul evenimentului, organizatorii au lansat chiar şi o campanie de strângere de fonduri pentru Lucian, poliţistul de la secţia 2 înjunghiat de un beţiv în timp ce încerca să-i facă un bine.

Participanti din partea AIKIDO AIKIKAI:
- adulti : Adrian Ionescu, Doru Popescu
- copii : Mihnea Sterea, Maria Caslianu, Radu Caslianu

Organizatorii doresc ca aceasta manifestare sa fie prima dintr-o serie de evenimente care vor avea loc in diferite orase cu scopul combaterii violentei strazii.
Al 2-lea eveniment va avea loc pe 1 iunie 2010 in Bucuresti.