Sigla

marți, 16 octombrie 2012

Seminar international condus de shihan Christian Tissier
  12 - 14 octombrie 2012, 3 zile extraordinare, o sala cu tribune si un teren de handbal plin cu tatami, un maestru de exceptie !
  Cam asta ar fi descrierea prescurtata a seminarului international organizat weekend-ul trecut la Cluj de Fundatia Romana de Aikido Aikikai. 
  Seminarul a inceput vineri seara (12 oct.) cu un antrenament tinut de sensei Wilko Vriesman, 6 dan aikido aikikai.  Un antrenament foarte bun si totodata un preambul pentru ce avea sa urmeze.


  Cu toate ca a fost amenajata din tatami o suprafata de marimea unui teren de handbal, inca de vineri seara aceasta a fost aglomerata, iar a 2-a zi a devenit chiar neincapatoare.
  Faima maestrului Christian Tissier este foarte mare si la fiecare seminar atrage practicanti din foarte multe tari.


- fotografie de la antrenamentul dedicat numai centurilor negre -
 
  Sambata au fost 2 antrenamente dimineata si 2 dupa amiaza, 
iar duminica 1 antrenament dimineata.
  Tehnica aratata de shihan Christian Tissier (7 dan aikido aikikai) este extraordinara, insa cel mai mult ne-a incantat bogatia informatiilor primite pentru fiecare detaliu al tehnicilor aratate.
  De la Aikikai Ploiesti au participat 13 aikidoka, toti fiind incantati si totodata onorati de posibilitatea participarii la acest seminar.  Au fost 3 zile deosebite, iar faptul ca Fundatia Romana de Aikido Aikikai a putut organiza un astfel de eveniment ne face sa fim mandri ca suntem parte dintr-o asemenea organizatie.