Sigla

vineri, 25 ianuarie 2013

Ora de aikido in cadrul "Sales Meeting" Omniasig



  In intervalul 24 – 25 ianuarie 2013, la hotel Sport&SPA din Poaiana Brasov, a avut loc o reuniune a management-ului Omniasig la nivel national.


  La rugamintea organizatorilor, la eveniment au participat din partea Fundatiei Romane de Aikido Aikikai, pentru a tine lectii de aikido, instructorii Adrian Ionescu (3 dan aikido aikikai) si Aura Ionescu (2 dan aikido aikikai).
  In cadrul programului, in fiecare dimineata, inainte de micul dejun,  a fost  un antrenament de aikido, scopul acestor antrenamente fiind de a explica si exemplifica manager-ilor prezenti implicatiile in plan social a atitudinii si a modului de a actiona din aikido.





















  Subiectele atinse au fost legate de :
-   importanta unui corp sanatos si plin de vitalitate si necesitatea unei minti puternice si armonioase;  
-   dobandirea si permanentizarea unei atitudini de comunicare, respect si colaborare cu cei din jurul nostru, atat in sala de aikido cat si in societate;
-   rezolvarea conflictelor intr-un mod armonios care sa deschida si sa apropie oamenii si sa transforme chiar si un eventual agresor intr-un partener.























  Desi majoritatea celor prezenti nu aveau un mod de viata sportiv, toti s-au implicat in antrenament cu mult entuziasm, atmosfera fiind placuta si voioasa.
  Fiecare a constientizat beneficiile si modul plin de energie in care se incepe o zi dupa un antrenament matinal de aikido.