Sigla

miercuri, 17 aprilie 2013

Aikido Bridge - 12 - 14 aprilie 2013, Cluj Napoca




  In 12 – 14 aprilie 2013, la Cluj Napoca a avut loc un eveniment special : Aikido Bridge.

Acest eveniment este organizat in fiecare an in mai multe parti ale lumii si are ca obiectiv schimbul de experienta intre diferite organizatii de aikido, fiind invitati maestri de pe mai multe continente.





















  Fundatia Romana de Aikido Aikikai a avut onoarea sa organizeze anul acesta Aikido Bridge in Romania si i-a avut ca invitati pe sensei Hiroshi Ikeda din USA (7 dan aikido aikikai) si sensei Wilko Vriesman din Olanda (6 dan aikido aikikai).

Au fost 3 zile extraordinare, in care cei 2 maestri au predat lucruri de baza explicate insa la un nivel foarte avansat, atat subtilitatea explicatiilor cat si rafinamentul executiei dezvaluind pentru multi dintre noi aspecte nebanuite ale artei practicate.


 
















  
  Au fost 3 zile cu o atmosfera aparte, traite parca in alta lume, gratie atat celor 2 maestri invitati, cat si gazdelor, sediul Fundatiei Romane de Aikido Aikikai fiind un veritabil loc incarcat de atmosfera nipona, atat prin dojo-ul deosebit construit in stil japonez, cat si prin atmosfera specifica a restaurantului Nobori (restaurant japonez).