Sigla

miercuri, 29 mai 2013

Poiana Brasov, 24 - 26 mai 2013 - Seminar national FRAA




















  In intervalul 24 – 26 mai 2013, la Poiana Brasov, a a vut loc un seminar national al Fundatiei Romane de Aikido Aikikai, la care au predat : Dorin Marchis sensei (5 dan aikido aikikai; presedinte FRAA), Adrian Bunea sensei (4 dan aikido aikikai; vicepresedinte FRAA), Sorin Despa sensei (4 dan aikido aikikai) si Mihaita Deleanu sensei (3 dan aikido aikikai).





  A fost un seminar aparte, deoarece am beneficiat de lectii tinute de 4 sensei, care desi utilizeaza aceeasi tehnica, au exprimari diferite, in functie de personalitatea si experienta lor.





















  
  Conditiile de masa, cazare si antrenament au fost excelente, organizatorii avand grija, ca de fiecare data, ca totul sa fie foarte bine pus la punct.
  Condensand totul intr-o singura fraza : 4 antrenamente pe zi, spatiu suficient pe tatami, multe centuri negre, mancare foarte buna si din belsug, sauna, piscina, aer de munte, un seminar cu adevarat exceptional !




















  Acest seminar va fi organizat si anul viitor, in aceleasi conditii deosebite, iar eu il recomand din toata inima tuturor iubitorilor de munte si aikido !