Sigla

vineri, 15 noiembrie 2013

Cluj 8 - 10 noiembrie 2013 - seminar international cu maestri Christian Tissier si Wilko Vriesman




 













  In intervalul 8 – 10 noiembrie 2013, Dojo-ul Central al Fundatiei Romane de Aikido Aikikai (Cluj Napoca) a gazduit seminarul international condus de shihan Christian Tissier (7 dan aikido aikikai) si sensei Wilko Vriesman (6 dan aikido aikikai).



 














  Au fost aproape 3 zile extraordinare, cei 2 maestri insistand la fiecare antrenament pe principiile care guverneaza tehnica, pe modul in care trebuie sa interactionam cu partenerul si pe felul in care trebuie sa actionam la nivel mental, expresia “mintea misca corpul” fiind evidentiata si demonstrata in permanenta.






  A fost un seminar cu o participare foarte mare, cu peste 200 de practicanti din tara si de peste hotare, iar delegatia de la Aikikai Ploiesti a avut in componenta 15 aikidoka.

  Am revazut prieteni vechi, ne-am facut prieteni noi, am avut antrenamente deosebite si am petrecut clipe minunate, totul intr-o atmosfera exceptionala, atat in dojo cat si la sayonara party.

 


 












 

  Multumim inca odata maestrilor pentru lectiile predate, colegilor de la Cluj pentru ospitalitatea si organizarea impecabile si nu in ultimul rand echipei profesioniste de fotografi care au imortalizat foarte multe momente deosebite de-a lungul intregului seminar.




 














  Duminica la plecare ne-am despartit cu o oarecare nostalgie de Cluj si cu speranta ca vom reveni curand atat la Dojo-ul Central Musubi cat si la restaurantul japonez Nobori, 2 locuri care prin eleganta si organizarea lor s-au intiparit ptr. totdeauna in sufletul noastru.









  Pentru intreaga galerie foto accesati link-ul :


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.552601908151790.1073741845.136173276461324&type=3&uploaded=193