Sigla

marți, 3 iunie 2014

Seminar national Poiana Brasov, 30 mai – 1 iunie 2014



  Ultimile 3 zile ale saptamanii trecute au fost 3 zile extraordinare, ale unui seminar deosebit.


  Intr-un decor incantator, inconjurat de brazi si aer rece de munte, cu o cazare foarte placuta si mancare din belsug (meniu de sportivi !), a avut loc un seminar national exceptional din toate punctele de vedere : o sala foarte mare, cu suprafata de lucru mai mult decat suficienta, cu mult spatiu pentru proiectari si fara nici o restrictie sau risc de accidentare, cu o participare numeroasa de centuri negre si mai ales cu lectii predate de 5 sensei intre care toti membri Departamentului Tehnic si Didactic al Fundatiei Romane de Aikido Aikikai (FRAA) !


  Vineri seara – 2 antrenamente, Sambata – 4 antrenamente, Duminica dimineata – 3 antrenamente, cam asa suna in cifre bilantul acestui seminar la care au predat sensei Dorin Marchis (5 dan aikido aikikai, presedinte FRAA), sensei Iulian Perpelici (5 dan aikido aikikai, vicepresedinte FRAA), sensei Adrian Bunea (4 dan aikido aikikai, vicepresedinte FRAA), sensei Sorin Despa (4 dan aikido aikikai, secretar general FRAA) si sensei Mihaita Deleanu (3 dan aikido aikikai).


  Sambata, imediat dupa cele 2 antrenamente de dimineata, au urmat examenele de yudansha, la care colegii nostri Razvan Nitescu si Alexandra Micu au sustinut timp de aprox. 1 ora examene pentru 2 dan, respectiv 1 dan.

 



  Profit si de aceasta ocazie pentru a-i felicita din nou pentru pregatirea foarte buna si eleganta in tehnica de care au dat dovada pe parcursul intregii examinari !


  Tot sambata, dar dupa antrenamentele de seara, au fost scurte demonstratii sustinute de toate centurile negre participante la seminar.




  Evident seminarul a fost “condimentat” cu sayonara party, “lafaiala” la piscina, sauna si alte asemenea activitati relaxante.

  Duminica dupa pranz ne-am despartit cu parere de rau de colegii de la celelalte cluburi, pastrand in minte atmosfera unui seminar exceptional, intr-o locatie minunata si o organizare extraordinara !


  Pentru intreaga galerie foto accesati link-ul :

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.652708351474478.1073741861.136173276461324&type=3&uploaded=41