Sigla

joi, 3 iulie 2014

Tabara de vara de la mare - Mamaia, iunie 2014


  Prima tabara din acest an s-a incheiat.
  Au fost 5 zile pline, marcate de o activitate intensa si multa distractie, 5 zile care au trecut parca “pe nerasuflate”.
  In fiecare zi am avut 2 antrenamente :
            - primul pe plaja, inainte de masa de dimineata, antrenamentul in aerul deosebit de la malul marii fiind extrem de benefic pentru sanatate,


           - al 2-lea inainte de masa de seara, in sala colegilor nostri de la Aikikai Constanta care, ca de obicei, au fost niste gazde deosebite, primindu-ne intr-o sala mare, cu o suprafata de lucru generoasa si aer conditionat, intr-un cuvant niste conditii excelente de antrenament.
  Evident ca pe langa antrenamente, distractia pe plaja a fost nelipsita, copiii bucurandu-se si zbenguindu-se in apa alaturi de diverse figurine gonflabile, iar adolescentii si adultii exersand sincronizarea pe un caiac cu 2 vasle.

  Totodata programul zilnic a avut si vizite speciale la Aqua Magic (paradisul copiilor), Satul de Vacanta, trambulinele din Mamaia, Delfinariu, etc.
  Pe scurt o tabara minunata, 5 zile pline de activitati in aer liber, 5 zile sanatoase, fara televizor si fara calculator, cu somn adanc si fara mofturi la masa, 5 zile intense de neuitat.