Sigla

marți, 5 august 2014

Tabara de aikido de la munte – Cheia, iulie 2014



  In muntii Ciucas, in statiunea Cheia, intr-o locatie retrasa, inconjurata de brazi inalti, langa o apa curgatoare rece de munte, departe de canicula infernala a oraselor, s-a desfasurat in perioada 31 iulie – 3 august tabara de vara de la munte a clubului Aikikai Ploiesti, tabara la care au participat 17 copii, 3 instructori si 16 adulti practicanti de aikido si/sau parinti insotitori.





In programul taberei am avut zilnic 3 antrenamente, unul in aer liber la 7 dimineata si doua in sala, exercitii de respiratie pentru aikidoka adulti, fitness la TRX si stretching pentru aikidoka adulti si parinti insotitori si o sedinta speciala de masaj bowen.







  Atat copiii cat si adultii s-au implicat puternic in excursii cu bicicletele pe trasee forestiere, excursii care au necesitat pregatiri speciale atat in ceea ce priveste protectia corporala cat si reglajele bicicletelor si care au pus la grea incercare participantii !

 
 


  Din program nu au lipsit orele de origami, lansarea de lampioane, focul de tabara si bineinteles “sayonara party”, dar poate cea mai asteptata aventura a fost plecarea echipelor pe trasee ascunse prin padure in cautarea “comorii piratilor” !



  Au fost obstacole neobisnuite, drumuri ascunse cu grija de ochii lumii si cunoscute numai de pirati, traversari de ape, treceri prin ciuperci otravitoare, indicii ascunse care indicau carari nebanuite, “aliati magici” in padurea deasa care trebuiau ascunsi la piept pentru a ne da intelepciune si putere in aventura noastra !



  Cu multa truda si lucru in echipa, ajutandu-se de harti si de busola, copiii au reusit sa gaseasca bucatile rupte din “harta comorii” si apoi prin reunirea echipelor au refacut harta si au pornit impreuna in cautarea comorii !




  Au fost multe aventuri frumoase, a fost o tabara extraordinara, intr-o locatie speciala, iar amintirea ei va dainui mult timp de aici incolo in memoria noastra !

Mai multe fotografii gasiti pe : http://www.facebook.com/aikido.ploiesti