Sigla

marți, 31 martie 2015

Seminarul international condus de maestrul Yukimitsu Kobayashi (Cluj, 27 – 29 martie 2015)




  In perioada 27 – 29 martie 2015, la Cluj, la dojo-ul central al Fundatiei Romane de Aikido Aikikai, s-a desfasurat cel mai important seminar de aikido din Romania al acestei primaveri : seminarul international condus de maestrul Yukimitsu Kobayashi, 7 dan aikido aikikai, supervisor tehnic delegat de Aikikai Hombu Dojo (Aikido World Headquarters, Tokyo, Japonia) pentru Fundatia Romana de Aikido Aikikai.




De vineri pana duminica au fost 3 zile pline de antrenamente, atat pentru avansati cat si antrenamente generale, 3 zile de munca, de transpiratie, dar si de admiratie fata de modul simplu si in acelasi timp eficient si elegant cu care maestrul Kobayashi ne-a explicat si demonstrat, ca in fiecare an, subtilitatile acestei arte.

Am avut bucuria sa practic din nou impreuna cu prieteni vechi dar si cu prieteni noi, am trait momente unice pe care numai acest gen de seminarii ni le poate oferii.

 



Organizatorii, mai precis colegii nostri din Cluj, au fost ca de fiecare data extraordinari si toate au functionat impecabil, desi amploarea si complexitatea evenimentului au fost foarte mari (peste 200 de persoane, cu foarte multe delegatii din strainatate)!

De la Aikikai Ploiesti au participat 16 practicanti, toti fiind incantati de frumusetea organizarii si desfasurarii acestui seminar si cu siguranta anul viitor vom reveni intr-un numar mai mare.