Sigla

luni, 15 februarie 2016

Tabara de aikido, Moieciu de Sus – feb.2016





  Cazati la Complexul Mistral, Moieciu de Sus, intr-un decor de vis, inconjurati de brazi si multa zapada, cu Piatra Craiului in spate si piscurile Bucegilor in fata, o parte din copiii de la Aikikai Ploiesti au petrecut o tabara de neuitat in timpul vacantei intersemestriale de saptamana trecuta.

 

  Complexul Mistral dispune de sali de conferinte cu spatii generoase, iar padurea de brazi invecinata, cu luminisuri incarcate de zapada si partii naturale, ofera zone excelente pentru activitati in aer liber.

 

 

  Am avut ca de fiecare data un program dedicat exclusiv copiilor, plin de activitati organizate in diverse ateliere de la prima ora a diminetii si pana la ora somnului (22.00), activitati concepute pentru dezvoltarea lor armonioasa, atat fizica cat si mentala, activitati cu rolul de a creste initiativa si responsabilitatea dar si lucrul in echipa, toate sub forma de joaca, aceasta fiind preocuparea principala a copiilor si totodata vehiculul cel mai eficient in educarea lor.


 

 

  Din program nu au lipsit antrenamentele de aikido, origami, concursuri de sah si puzzle, lupte in zapada si bineinteles, atractia sezonului, coborari cu discul pe derdelus.

  Zilele au trecut cu viteza chiar si pentru noi adultii, prinsi in jocul si exuberanta copiilor, iar timpul parca a stat in loc, am uitat de problemele si stresul cotidian, am evadat in universul fascinant al bucuriei, a fost un popas in lumea intensa, plina de energie si lipsita de griji a copilariei.

 


Gasiti cateva dintre momentele fascinante ale acestei minunate vacante aici: