Sigla

marți, 17 mai 2016

Seminar national, AIKIKAI ROMANIA, Poiana Brasov, 13 - 15 mai 2016




  In weekend-ul trecut, 13 – 15 mai 2016, a avut loc la Poiana Brasov un nou seminar national de aikido, organizat in cadrul AIKIKAI ROMANIA de dojo-urile bucurestene Tenchi, Seishin si Kenshin.


  Seminarul a fost gazduit de catre Complexul Sportiv National Poiana Brasov si a beneficiat atat de conditii de antrenament excelente cat si de o organizare deosebita.



  Au fost 8 antrenamente la care au participat peste 100 de aikidoka de la mai multe cluburi din Bucuresti si din tara, cele 8 antrenamente fiind conduse de Sabin Dumitrescu sensei, Adrian Bunea sensei, Mihai Deleanu sensei, Sorin Despa sensei si de mine.


  In cadrul examenelor de grad, 5 aikidoka au promovat examenul de shodan (4 de la Aikikai Ploiesti). A fost pentru ei un moment deosebit, care a marcat finalizarea etapei de initiere si inceperea unei noi etape, o etapa de aprofundare, de implicare mult mai intensa si mai serioasa.


  Au fost si 2 aikidoka care au promovat examenul de nidan, printre care si Alexandra Micu, instructor Aikikai Ploiesti.
Profit de ocazie pentru a-i felicita din nou pe toti.


  Seminarul s-a incheiat cu demonstratiile tuturor practicantilor yudansha, au fost momente in care am remarcat un nivel tehnic crescut, rezultat al efortului permanent depus in multe ore si multi ani de practica a Aikido.


  Am revazut prieteni dragi, mi-am facut si prieteni noi, iar la sfarsit pot spune ca astept cu nerabdare urmatorul seminar al AIKIKAI ROMANIA.